Irene del Prado

 In 1995 ben ik afgestudeerd in Nederlands recht waarna ik een aantal jaren in de advocatuur en het bedrijfsleven werkte. Ruim vijftien jaar geleden besloot ik me volledig te richten op yoga en (transformatief) lichaamswerk. Deze ingrijpende omwenteling kwam voort uit een diepe wens om tot een 'ander' bewustzijn te komen.

Opleidingen

In Amsterdam volgde ik de opleiding tot yogadocent en healing massage bij Ganga Hoogendoorn die de Transformatieve Yoga heeft ontwikkeld. Hierna woonde ik vijf jaar in Phoenix, Arizona. In deze periode volgde ik een groot aantal opleidingen waaronder Life Coaching, Licensed Yoga Teacher, Therapeutic Massage, Reiki Master, Reflexology, Cranial Unwinding, Polarity en Toe Reading (!). In de lessen en massages gebruik ik de teachings van ‘A Course In Miracles’ als leidraad om je bewust te worden van je gedachten en deze terug te brengen naar liefde.